Termeni si Conditii

GDS Scule este furnizor al serviciilor de inchirieri scule de constructii.

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.gds-scule.ro corespund cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si a conditiilor de mai jos.

Termenii si conditiile se pot modifica periodic, utilizatorul avand obligatia sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Descrierea serviciilor

www.gds-scule.ro este site-ul de prezentare al companiei care ofera servicii de inchirieri a sculelor de contructii.

Continut

GDS Scule nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site.

Comenzi si cereri pentru inchirieri

Comenzile sau cererile pentru inchirierea de scule pot fi trimise utilizand formularele de pe acest site, e-mail sau telefon. Utilizatorul are obligatia de a furniza datele corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. GDS Scule nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru informatii eronate din vina beneficiarului.

In cazul in care GDS Scule considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata.

Conditii de utilizare a site-ului

Este permisa distribuirea (share) site-ului www.gds-scule.ro sau a paginilor acestuia in retele sociale. Este permis downloadul continutului fiecarei pagini individuale din acest site doar in scop informativ, necomercial, mentionand sursa.

Limitarea raspunderii

GDS Scule este absolvita in toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, piederea informatiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor furnizate.

Dispozitii finale

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si acordul la precizarile GDS Scule prevazute in acest document.

GDS Scule isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt considerate a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul.

Vezi Conditii de inchirieri

Ultima actualizare : 07.05.2020

GDS Meniu